sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Smartwatch per a persones amb discapacitat visual

Increïble però cert, en la Mobile World Congress més que els mòbils els que van cridar l'atenció van ser.. els rellotges! Els protagonistes van ser els anomenats “wearables” i tots aquells dispositius que es porten al canell.

En aquest sentit, destaquem una proposta coreana que es dirigeix al públic amb discapacitat visual. Es tracta de “Dot Watch” un rellotge connectat amb Braille que permet a les persones invidents accedir a diverses dades de text, és a dir, missatges, tweets, etc., i fer-ho en qualsevol lloc i moment.

Dot Watch està format per quatre mòduls de “cèl·lules” de sis punts actius cadascun, de manera que es mostren simultàniament quatre caràcters Braille. 

Aquest invent funciona tant amb Android com IOS, i té un preu d'uns 300 dòlars. De moment, es comercialitza només a Estats Units i Canadà.

Què us sembla?

 

Font: cadena ser

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu