sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Smiley, un exemple d’inspiració

Smiley té 12 anys, és un Golden i és de Canadà. En els últims dies la seva història ha donat la volta al món al difondre’s que es tracta d’un gos que, sent cec de naixement, ajuda a altres persones. La seva propietària, Joanne George, el va adoptar només veure’l i va ser ella qui va decidir emprar-lo com animal terapèutic.

“Smiley aconseguia atraure la gent i inspirar-los” diu Joanne. Aquesta reacció era molt comuna entre els veïns i va pensar que Smiley també podia ajudar així a altres persones. El va inscriure al St. John Ambulance Therapy Dog program i des de llavors ha ajudat a la millora de diversos pacients i persones amb discapacitat. A més, dedica varies hores a la visita de pacients ingressats i a donar companyia a nens i persones grans.

Avui, Joanne i Smiley són un exemple de superació i perseverança i gaudeixen del reconeixement i recolzament de tota la comunitat. A més, suposen un cas d’èxit (en tots els sentits) en el camp dels gossos de teràpia.

Font: www.huffingtonpost.com i www.washingtonpost.com

Foto: Happy Tails Pet Photograpy

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu