sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sobreviure al càncer de pit

Sobreviure al càncer de pit és cada vegada més una realitat.

En els últims 10 anys, la supervivència a aquest mal és entre un 25 i un 30% superior gràcies als nous avenços mèdics. Així ho afirma Hernán Cortés-Funes, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital 12 d’octubre de Madrid.

Cortés-Funes defensa la inversió en investigació oncològica, ja que a llarg termini representa una inversió: “en alguns casos, gràcies a tractaments innovadors, hi ha pacients que no necessiten rebre sessions de quimioteràpia, aquest fet estalvia patiment a la dona ja que li evita passar per un mal tràngol, i estalvia recursos econòmics al Sistema Nacional de Salut”.

L’especialista afirma que actualment s’està apostant per donar tractament farmacològic a la dona afectada, d’aquesta manera també s’estan evitant possibles amputacions parcials o totals de pit.

Ens alegra poder compartir notícies així. Ànims noies!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu