sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Solucions sense límits en 3D

Válida sin barreras és conscient de la problemàtica actual i de l'alt percentatge de persones majors que no poden fer una vida plena a causa dels obstacles que se li presenten en la seva pròpia llar. Per això, en unes recents Jornades Tècniques sobre rehabilitació organitzades per Reed Business Information (RBI) a Barcelona , el Sr. Albert Vila (Director Comercial de Válida), va explicar la necessitat de realitzar estudis fotomètrics en 3D per aconseguir així instal·lacions perfectes, sense errors, de plataformes salva escales, cadires puja escales i altres solucions d'accessibilitat.

Però aquests estudis no han de ser exclusius d'habitatges sinó que també han de ser realitzats en edificis públics, ja que l'accessibilitat sense límits ha de ser l'objectiu primordial d'arquitectes i constructors.

En les Jornades es va mostrar la solució ADAPTO. Una màquina “invisible” ideal per superar petites escales. ADAPTO és una escala convertible en plataforma elevadora, per la qual cosa es pot usar tant en interiors com a exteriors i no trenca l'estètica de l'entorn en el qual se situa. Els assistents a la conferència es van sorprendre en veure el funcionament d'ADAPTO ja que a simple vista ningú pot imaginar que es tracta d'una plataforma salva escales. 

El Sr. Vila va explicar a més diversos casos d'èxit realitzats recentment per Válida sin barreras, com la instal·lació d'una plataforma en una escala en espiral en la facultat de Ciències de la Informació de la Universitat de Madrid. També es van mostrar imatges i dades de les adaptacions realitzades en el Museu dels Invents (Barcelona) i la Clínica Barraquer (Barcelona).

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu