sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sortegem 18 participacions de Loteria Solidària de Nadal

La Fundació Miquel Valls és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'Esclerosi Lateral Amiotrófica, oferint suport a les seves famílies i lluitant contra la malaltia, promovent la recerca de la mateixa. 

Entre les moltes iniciatives que duu a terme durant l'any, la loteria solidària de nadal és una d'elles. Cadascuna de les seves participacions destina 2 € a la Fundació en benefici de la recerca d'aquesta malaltia.

Des de fa anys, Válida sin barreras col·labora estretament amb la Fundació Miquel Valls i aquest any vol sortejar entre totes les persones que ho desitgin, 18 participacions.

Aquelles persones que vulguin aconseguir una butlleta, poden optar a aquesta enviant un e-mail a [email protected], indicant el seu nom, cognoms i població. La data límit per participar en el sorteig és fins al 30 de novembre. El dia 1 de desembre es publicaran els guanyadors en aquesta pàgina web i a les xarxes socials de Válida sin barreras.

Per un món sense barreres i sense ELA!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu