sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Soy Cappaz, una app que millora l'autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual

Com poden tenir les persones amb discapacitat més autonomia? La resposta la té “Soy Cappaz”, una nova app que permetrà a les persones amb discapacitat intel·lectual realitzar amb més facilitat les tasques quotidianes, a més d'ajudar-les en les tasques d'inserció laboral. Aquesta app, fins ara només disponible a Espanya, acaba d'obrir-se a altres països de America, Àsia i Europa, trencant així moltes barreres.

Aquesta aplicació és gratuïta i es pot descarregar des de Google Play per als dispositius Android. A Espanya, de moment, ha estat descarregada per 2.000 persones. Una dada important, si tenim en compte que aquesta app s'instal·la en dispositius que usen de manera exclusiva les persones amb discapacitat intel·lectual.

“Soy Cappaz” compta amb 4 funcionalitats de fàcil ús:

El meu calendari. Indica les tasques quotidianes i de l'entorn laboral de l'usuari. També permet que les persones de suport tinguin aquesta informació i puguin activar-les i actualitzar-les des de qualsevol dispositiu.

On estic? Permet crear rutes dels trajectes més usats de la persona per facilitar-li els desplaçaments.

Els meus treballs. Inclou videos demostratius que els donen informació sobre com realitzar algunes de les tasques diàries, ja sigui imprimir documents, activar electrodomèstics,…etc.

Trucades. Truca per telèfon a les persones de suport o del seu entorn quan tinguin una emergència o simplement necessitin ajuda.

En aquest vídeo, podeu veure com funciona aquesta app (veure vídeo aquí).

 

Font: discapnet

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu