sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Stacy Paris, la model amputada que demana més presència de persones amb discapacidad en el món de la moda

Coneixeu a Stacy Paris? És una de les cinc models que formen part de Models of Diversity, una campanya que neix amb l'objectiu d'exigir a les agències que de cada cinc models, incloguin a una persona amb discapacitat.

Stacy té 30 anys, és escocesa i va patir una doble amputació en les seves cames, a causa d'una fascitis necrotitzant, també coneguda com el “bacteri carnívor”, una infecció bacteriana aguda que s'estén amb rapidesa i produeix necrosi.

Amb aquesta campanya, el Govern de Gran Bretanya, obliga a les agències de models que incloguin a persones amb discapacitat en les seves “books”. De fet, segons estudis recents, una de cada sis persones del Regne Unit té una discapacitat, no obstant això no tenen visibilitat al món de la moda.

Stacy fa campanya també en el seu compte de Instagram que té més de 1000 seguidors.

Què us sembla? A nosaltres, per descomptat, ens sembla una model igual de Vàlida que les altres. A per un món inclusiu i sense barreres!

 

Font: 20minutos

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu