sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

SUBEO PLUS, el nou elevador de Válida sin barreras

Subeo Plus és el nou elevador de Válida sin barreras

Válida sin barreras presenta una nova solució en accessibilitat. Es tracta de l'elevador de curt recorregut SUBEO PLUS, una versió del conegut model SUBEO, que permet salvar una distància vertical de 1950mm. Parada, la màquina presenta una aparença molt similar entre els dos models. La diferència més visible la trobem en el seu sistema antiatrapament. SUBEO PLUS compta amb una manxa que connecta la base de la cabina amb el terra, impedint l'accés sota la cabina. Aquest manxa s'oculta sota l'estructura quan la cabina es troba a la planta inferior.

SUBEO PLUS és una solució vertical pensada per a espais d'interior. Permet transportar usuaris en cadira de rodes, podent transportar fins a 250kg. Segur i estable, aquest elevador és una de les millors solucions en accessibilitat per a recorreguts inferiors a 2 metres. Per això, és una solució ideal per a espais públics i privats, des de comunitats de veïns fins a edificis de pública concurrència.

Cal assenyalar que, segons la normativa actual, SUBEO PLUS no està subjecte a manteniment obligatori. Encara que és recomanable contractar un pla de manteniment, suposa un estalvi a tenir en compte. A més, gràcies al seu disseny, és possible instal·lar-ho en molt poc temps, sense necessitat de realitzar obres més enllà de la fossa. S'aconsegueix així una reducció considerable en mà d'obra, el que es tradueix en un menor cost.

Si estàs interessat en saber més sobre l'innovador elevador SUBEO PLUS, truca'ns. Et oferirem assessorament i pressupost sense compromís: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu