sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Super herois d'hospital

Qui hauria dit als nens ingressats a l’hospital infantil Le Bonheur de Memphis, EE.UU, que els seus super herois preferits aparcarien per unes hores les seves missions per… Netejar vidres! Sí, allà hi havia Batman, Superman, el Capità Amèrica i Spider-Man que, amb la traça que els caracteritza, van deixar impecables les finestres de l’edifici alhora que van alegrar el dia a tots els petits ingressats. Una manera diferent de salvar el  món, el d’aquests petits valents i dels seus familiars que per uns moments van poder oblidar la seva realitat per traslladar-se a una inesperada pel·lícula de ciència ficció.

La responsable de la innovadora iniciativa va ser una empresa de neteja de vidres que amb aquest fácil gest, va aconseguir transmetre als nois i noies un important missatge de superació: res és impossible.

L’anècdota va ser fotografiada i registrada per tots els que es trobaven a l’hospital: nens malalts, petits amb discapacidat, familiars, amics… Aquí, per exemple, podreu veure un dels vídeos.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu