sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Supera el rècord Guinness recorrent més de 200 km en cadira de rodes en menys de 24 hores

Diu William Hazlitt que “Com més fem, més podem fer”, i en Mario Gutíerrez, n'és tot un exemple. Aquest paratleta de Mendoza (Argentina) va començar a girar en la seva cadira de rodes aquest passat dissabte a les 11 del matí i no va parar fins a la mateixa hora del diumenge. Mario ja va batre el record a les 7h del matí però va decidir continuar fins a completar les 24 hores, recorrent un total de 210,681 quilòmetres! No estava sol, el van acompanyar els seus familiars i amics que li van donar ànims a tot moment.

El record anterior el tenia un portuguès, Mario Trindade, que va recórrer una distància de 182,400 quilòmetres recorreguts entre el 3 i el 4 de desembre de 2007.

Mario Gutiérrez no té músculs al glutis, té paraparesia, i utilitza una cadira de rodes que li han fet a la mida. Mario té poliomielitis, diagnosticada des dels 9 mesos. Aquesta malaltia infecciosa està produïda per un virus que ataca la medul·la espinal i provoca atròfia muscular i paràlisi.

Més enllà del rècord mundial, aquesta gesta ajuda a fomentar l'esport inclusiu i ajuda a canviar la perspectiva que les persones tenen dels esportistes amb discapacitat. Són esportistes comuns, tan vàlids com la resta.

Felicitats Mario!

 

Font: clarin.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu