sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Superem els desnivells de gener, també els verticals!

Comencem l'any nou amb alegria i motivació, encara que no podem oblidar-nos de la famosa “cuesta de enero” que, com una llarga i eterna escala, se'ns presenta tot reptant-nos. Per sort, per a tot hi ha solucions!

Per superar els obstacles econòmics, podem fer cas d'alguns consells que exposa l'associació europea d'assessors financers (EFPA). Clic Aquí.

I per superar les eternes escales us recomanem que feu un cop d'ull als elevadors domèstics de Válida sin barreras.
Els dividim en dues categories segons el trajecte que hagin de superar: curt o llarg recorregut.

Dins dels elevadors verticals de curt recorregut(fins a 3 metres) tenim Subeo, Elatum, Vectio i Extuli.

 • Subeo permet salvar desnivells verticals de fins a 1,8m, és apte per a interiors i exteriors. És molt còmode i segur. Important: ràpida instal·lació! Més informació i vídeo.
 • Elatum és ideal per superar desnivells de fins a 1,5m. És molt segur i silenciós. Els seus acabats en acer inoxidable permeten instal·lar-ho tant en interiors com en intemperie. Més informació i video.
 • Vectio és perfecte per salvar desnivells verticals de fins a 3m. És un minielevador molt lleuger, de poc impacte visual i molt silenciós. També de ràpida instal·lació.
  Més informació i vídeo.
 • Extuli és una plataforma elevadora que permet transportar una persona, dempeus o en cadira de rodes fins a 1,6m de desnivell.
  Més informació i vídeo.

Dins dels elevadors verticals de llarg recorregut(fins a 15m) trobem a Ascendo, Evectum, Evexi i Agile.

 • Ascendo. Salva desnivells de fins a 15m, tant en interiors com a exteriors. Es pot instal·lar en buit d'obra o en estructura metàl·lica. Més informació i vídeo.
 • Evectum. Destaca pel poc espai que ocupa, així que és ideal per a llocs petits reduïts. És versàtil i de baix consum. Més informació i vídeo.
 • Evexi és la millor opció per a sostres baixos, com a golfes o golfes, ja que la seva cabina oberta amb parets d'1,2m permet la seva instal·lació en aquest tipus d'entorns.
  Més informació i imatges.
 • En Agile es fonen l'estètica amb la funcionalitat. És un elevador pneumàtic de buit, cilíndric i panoràmic a 360 graus que gaudeix d'un excel·lent disseny. S'adapta a tot tipus d'ambients i a més, és de molt fàcil instal·lació.
  Més informació i imatges.

Un bon grapat de solucions per superar els desnivells de gener!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu