sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Surf per a persones amb discapacitat

Recentment s'ha creat el Comité Nacional de Surf Adaptado, un organisme encarregat de donar visibilitat i fomentar el surf entre el col·lectiu de persones amb discapacitat. L'objectiu principal d'aquest comitè és fer arribar la pràctica d'aquest esport a tothom, especialment a les persones que pateixen algun tipus de diversitat funcional. 

Una mostra d'aquesta iniciativa es va materialitzar amb èxit en les primeres “Jornades de portes obertes de surf adaptat”, que es van celebrar durant el cap de setmana passat a les platges de Zarautz. La Jornada es va compondre de dos dies de surf intens, amb un temps immillorable i unes bones condicions per a la pràctica del surf.

A part de l'esperit de superació de les persones amb mobilitat reduïda, cal destacar l'actitud dels voluntaris i col·laboradors, per fer realitat una experiència increïble.

Una vegada més, els valors de l'esport contribueixen a fer realitat els somnis de les persones i a viure una vida sense barreres.

Font: fesuf.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu