sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Tarda de formació a Válida sin barreras

Els dilluns poden ser profitosos i simpàtics quan tenim visites com les dels nois de l'IES Rocagrossa de Lloret de Mar. Són alumnes de socorrisme de segon nivell que realitzen l'assignatura d'esport adaptat. El seu professor, Valentí, va assistir recentment a una jornada sobre accessibilitat que realitzem al centre SIRIUS MIFAS Girona. Va creure que era una informació que podia interessar als seus alumnes, així que els convidem a venir a les nostres instal·lacions. Vam fer una formació teòrica sobre solucions salvaescaleras (cadires, plataformes, elevadors i ascensors) i també de les últimes novetats del sector (escales que es converteixen en plataforma, cadires per aixecar a persones quan estan en el sòl, elevadors de sostre…etc.).

On més van gaudir els joves va ser en la part pràctica, ja que van poder provar tres cadires que estan revolucionant el sector:

Silla Raizer: una cadira montable i transportable que ajuda a les persones cuidadores a aixecar a les persones amb poca mobilitat que es troben en el sòl. Veure informació aquí.

Silla de rodes Zinger: és la cadira de rodes elèctrica més lleugera del mercat, pesa 18 quilos i es plega amb una sola mà. Veure aquí.

Silla de rodes Genny amb tecnologia Segway: la cadira de rodes que permet la major llibertat de moviments i anar per terrenys de terra, neu, sorra. Funciona amb el moviment del tronc. Veure aquí.

Moltes gràcies per venir, Valentí i els teus alumnes, esperem haver-vos acostat una mica més a un món per a tothom, accessible i sense barreres.

Fins aviat!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu