sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Taxi adaptat per a la tercera edat

En Julián és un taxista de Girona. Ell és conductor professional des de fa temps i coneix molt bé les necessitats dels seus passatgers. Sap que molts dels seus clients no poden quasi ni caminar, ja que són persones grans amb mobilitat reduïda, pròpia de l’edat que, sovint, sol·liciten els seus serveis per anar al metge o a casa dels seus fills i nets, sobretot en dates assenyalades.

Per a aquests tipus de passatgers, el fet de pujar i baixar d’un vehicle els fa por. Aquesta acció tan habitual per a la majoria de persones, sovint es converteix en una tasca difícil donada la poca agilitat amb què compten. En Julián és conscient que cal facilitar al màxim la comoditat i la seguretat a aquest tipus d’usuari en els seus desplaçaments i que la qualitat del servei és fonamental per a garantir la continuïtat en la seva activitat de negoci. Per aconseguir-ho ha decidit confiar a Válida Car l’adaptació del seu taxi, una Fiat Vito de 9 places.

Després de rebre l’assessorament d’un professional en l’adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, va decidir automatitzar la porta d’accés lateral del seu taxi. Aquesta adaptació ha facilitat que les persones que hi viatgen no hagin de realitzar cap tipus d’esforç físic a l’hora d’obrir o tancar la porta. En aquest sentit, és el mateix conductor qui, amb tan sols prémer un botó, acciona un mecanisme automatitzat per a facilitar l’accés i la sortida de l’usuari a l’interior i exterior del vehicle.

Així mateix, aquesta no és l’única adaptació que ha realitzat. El taxi d’en Julián també compta amb la instal·lació d’un graó lateral. Aquest mecanisme permet als viatgers entrar i sortir del vehicle amb total facilitat i seguretat. La instal·lació d’un graó és una  solució pràctica que permet a l’usuari salvar fàcilment aquells desnivells i distàncies físiques que, de vegades, hi ha des del terra fins a l’interior del taxi i que sovint obliguen, sobretot a les persones d’avançada edat, a realitzar un gran esforç a l’hora d’aixecar les cames.

Aquest és tan sols un exemple de com les adaptacions en vehicles permeten millorar la qualitat de vida de les persones i la qualitat del servei en el negoci.
Des de Válida Car, recomanem que abans d’adquirir qualsevol vehicle adaptat o  realitzar qualsevol tipus d’adaptació us poseu sempre en contacte amb un professional. Aquest us assessorarà en les solucions del mercat que millor s’adapten a cada necessitat, ja sigui per a la conducció, el transport o l’accés al vehicle.

Válida Car és una divisió Válida sin barreras, empresa de referència en el sector de l’accessibilitat a nivell nacional sempre al servei de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

Per a més informació visiteu www.validasinbarreras.com o sol·liciteu assessorament grautït i sense compromís a un professional trucant al 900 414 000.

Per un món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu