sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Taxis adaptats a Abu Dhabi

Abu Dhabi disposa de 8 nous vehicles per al servei de taxi, especialment adaptats per a transportar persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Són les primeres unitats de Vito Shuttle, la gama adaptada del model Vito de Mercedes-Benz.

L’empresa encarregada de la transformació i adaptació d’aquests cotxes és de l’estat espanyol, Rehatrans. En els últims 5 anys, Rehatrans ha entregat 150 furgonetes o monovolums adaptats al territori espanyol, i des de fa 4 anys, ja circulen unitats a Dubai, Qatar, Oman, Bahrein i Kuwait.

Entre d’altres, l’adaptació del vehicle passa per l’elevació del sostre, la instal·lació d’una plataforma elevadora elèctrica per a l’accés de la cadira de rodes i d’un esglaó a la porta del darrere.

En concret aquests models, disposen de cinc places més la de la persona amb discapacitat en cadira de rodes. Es pot variar la disposició dels seients de la segona fila, i poden col·locar-se en sentit invers. A més, un dels seients pot situar-se al costat de la cadira de rodes. D’aquesta manera, es millora la comunicació de la persona amb diversitat funcional amb la resta de passatgers.

Un món més adaptat, és un món per a tothom.

Taxi!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu