sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Tecnobility, el primer diari digital de tecnologia dirigit a persones grans i/o amb discapacitat

Arriba Tecnobility, el primer periòdic digital dirigit a persones amb discapacitat i gent gran.

Es tracta d'un nou portal de notícies que neix amb l'objectiu d'ajudar als 4 milions de persones amb discapacitat que hi ha al nostre país i els gairebé 9 milions de majors que poden accedir a la tecnologia.

Al portal trobarem notícies d'actualitat, reportatges amb vídeos, anàlisis de dispositius i guies d'ús per facilitar l'accés de les persones amb discapacitat i majors a totes les utilitats i ajudes d'accessibilitat.

La pàgina s'ha dissenyat de tal manera que sigui accessible per a tots. A més és de fàcil navegació i està dividida en seccions, sent les més destacades les de Discapacitat i Majors. També inclou dues seccions interessants: Tecnobility Kids, basada en joguines adaptades, dispositius i apps per a nens amb diversitat funcional, i Tecnobility Life, sobre Smartcities, domòtica…etc.

Bravo per aquesta iniciativa que acostarà la tecnologia i l'actualitat a tothom.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu