sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Tecnologia al servei de la salut dels nostres majors

Sabeu a què ens referim quan parlem de MHealth? MHealth (“salut mòbil”) neix de combinar la tecnologia mòbil i la salut. Actualment existeixen al voltant de 100.000 aplicacions que fan la vida més fàcil als pacients i als professionals de la salut, i és que des dels seus terminals mòbils poden accedir a informació especialitzada sobre malalties, fàrmacs o tractaments.

A més del gran nombre d’apps per a smartphones i tablets, ara hem de sumar-li un gran ventall de novetats en dispositius smartwearables (rellotges i polseres intel·ligents que l'usuari pot portar damunt 24hores). 

La indústria del MHealth està en ple creixement. Segons un estudi realitzat per Accenture a més de 9.000 majors de nou països (inclós l’estat espanyol), 8 de cada 10 persones majors de 65 anys amb coneixements tecnològics volen disposar d'eines digitals per gestionar els seus serveis sanitaris a distància.

La raó d'aquest creixement i de l'interès de la indústria per a desenvolupar-se en aquest camp es deu a l'augment del nombre de persones grans a Espanya que són usuàries actives d'Internet. Segons Accenture, el 57% dels ciutadans majors de 60 anys controla els seus propis indicadors de salut, com el pes o la pressió sanguínia, i el 38% fa un seguiment de la infromació de la seva història clínica. 

Válida Home de Válida sin barreras patrocina aquesta notícia.


Font: sendasenior

 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu