sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

TEMYQUE i Válida sin barreras uneixen sinergies a favor de les persones amb EM

Tinc Esclerosi Múltiple i Què és tota una declaració d'intencions. Aquesta és la filosofia de vida de TEMYQUE, entitat sense ànim de lucre que es dedica, en gran part, a realitzar activitats d'oci per a persones amb Esclerosi Múltiple (EM).

I és que moltes persones que pateixen EM tenen necessitats més enllà del camp mèdic, la malaltia pot provocar-los depressió, inseguretat, sentiments negatius… Mantenir l'activitat i una bona actitud ajuda a afrontar aquesta malaltia crònica, és per això, que TEMYQUE crea espais i activitats amb aquesta intenció.

Amb la voluntat d'ajudar a les persones amb Esclerosi Múltiple a tenir una vida més autònoma i fàcil, Válida sin barreras i TEMYQUE s'uneixen en un conveni de col·laboració, en què ambdues parts potenciaran les activitats de sensibilització i oci.

Válida sin barreras publicarà en breu un petit reportatge de la Carmen i la Manoli, presidenta i secretària de TEMYQUE respectivament, dues dones amb un esperit de superació immens.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu