sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Teràpies amb animals, múltiples beneficis per a les persones amb discapacitat

La relació de les persones amb els animals va més enllà de l'amistat, i és que estan comprovats els múltiples beneficis de les teràpies assistides amb animals. En el cas de les persones amb discapacitat, realitzar teràpies amb animals complementa altres teràpies tradicionals, i els ajuda a millorar molts aspectes, així com fomentar l'expressió de sentiments i la capacitat de comunicació.

És a dir, el vincle afectiu que es crea entre l'animal i la persona amb discapacitat li ajuda a augmentar l'atenció, aconseguir tenir més confiança i seguretat en un mateix, potenciar les activitats motores, reduir els nivells d'ansietat i facilitar l'empatia.

Amb aquest objectiu Harvard Club i Fundació Juan Miguel Villar-Mir, Fundación Deporte y Desafío, l'Associació Yaracan i l'Escola d'Equitació Sant Jordi, ofereix a nens i joves amb diferents graus i tipus de discapacitat cursos de teràpies assistides amb animals.

Si voleu provar els cursos de teràpia amb gossos començaran aquest dijous 20 de març, i s'estendran fins a juny. Tindrà lloc els dijous en el complex Esportiu Somontes.

Actualment, s'estan realitzant cursos d’hipoteràpia els dilluns i dimarts a la hípica San Jorge també fins al mes de juny.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb Irene Aguilar al 91.541.68.46

Fuente: Fundación Deporte y Desafío

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu