sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Tothom al centre SIRIUS a Girona!

Girona compta amb centre SIRIUS! Aquest centre, que depèn de la Generalitat de Catalunya, es dedica a oferir informació i assessorament gratuïts sobre autonomia personal i accessibilitat a les persones amb discapacitat, dependència, gent gran, familiars, cuidadors, entitats del sector, etc.

El tipus d'assessorament que faciliten és el següent:

  • Accessibilitat en l'entorn: assessorament en eliminació de barreres arquitectòniques, tant per a l'accés com per moure's a l'interior de l'habitatge. També es facilita informació sobre normativa d'accessibilitat i solucions per suprimir les barreres: cadires salvaescaleras, plataformes elevadores, subeescaleras, montacargas per a persones, elevadors, ascensors… A més, s'organitzen de manera freqüent jornades i sessions informatives gratuïtes tant per a usuaris com a professionals el sector.
  • Productes de suport: ofereixen assessorament sobre mobiliari i adequació de l'entorn de la persona. Informació sobre productes de suport i realització de les activitats quotidianes referents en vestir, la higiene, les transferències i la mobilitat, alimentació…etc. També es realitzen jornades i xerrades sobre aquest tema.
  • Tècniques de comunicació: Informació, assessorament i demostracions sobe com accedir de manera alternativa en l'ordinador.

A més, en el Sirius de Girona trobareu una exposició permanent de productes de suport, solucions en accessibilitat i salvaescales, productes per a la comunicació i poder accedir a l'ordinador, tecnologia dirigida a la discapacitat… que pot ser de molta utilitat per veure-les de primera mà.

Si teniu dubtes sobre accessibilitatsupressió de barreres arquitectòniques i solucions salvaescales podeu contactar o dirigir-vos a:

SIRIUS GIRONA
Carrer Empúries, 31 baixos
17005 Girona
T. 972 41 40 41 | [email protected]
Horari: dimarts de 9h a 17:30h | dimecres de 15h a 18h

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu