sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

TRET DE SORTIDA DELS JOCS SPECIAL OLYMPICS

OCS ESPECIAL OLYMPICS

Els jocs han suposat un repte organitzatiu per al territori, que ha hagut de reservar prop de 2.000 places hoteleres entre la Seu i el principat d'Andorra.

Andorra la Vella i La Seu d’Urgell son el punt de trobada d’atletes, familiars, entrenadors, voluntariat i societat en general que gaudiran d’un esdeveniment esportiu i social únic.

El gran volum d’esportistes vindran de Catalunya amb 1.236 inscripcions de 60 clubs i entitats de tot el territori català. Aquests Jocs deixaran empremta tant a Andorra la Vella com a La Seu d’Urgell i consolidaran les dues localitats com a referents de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual. En total s’hi esperen a més de 2.000 persones que gaudiran d’aquesta gran experiència.

Les modalitats esportives que s’hi practicaran son futbol sala, atletisme, natació, handbol, gimnàstica, tenis taula, bàdminton i judo.

Tota la informació sobre les competicions esportives, horaris i activitats paral·leles, les podeu trobar a la web del Servei d'Esports http://esports.laseu.cat

Desde Válida sin barreras recolzem tota iniciativa inclusiva per una societat més unida i solidaria!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu