sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Trucant a la tercera edat.

El Mobile World Congress celebrat a Barcelona ens ha portat les últimes novetats en mòbils, entre les quals destaquen algunes propostes especialment orientades per a les persones grans, com són els terminals Samsung S 5 o el Nokia X.
Avui dia la tecnologia avança a passos gegants i aquesta no ha de deixar de costat a les persones d’edat avançada. Per a això, i amb l'objectiu d'evitar la bretxa digital que suposen els avançaments en el sector dels mòbils, les empreses centren els seus esforços en prestacions com l’ergonomia i els detalls per tal de facilitar la inclusió d'aquest col·lectiu, cada vegada més longeu, al món digital.

I és que les persones més grans de 60 anys representa un 20% de la població, una xifra important pel que fa al volum de potencials ingressos que es rifen les companyies fabricants per a captivar-los amb les seves últimes novetats en smartphones.

Per això i per facilitar-los el contacte directe amb la més avançada tecnologia s'han presentat carregadors ergonòmics, pantalles amb accessos directes ben definits, icones grans per facilitar una correcta identificació dels nombres i les lletres. Altres novetats són la compatibilitat i adaptabilitat amb els audiòfons i les pantalles de gran definició, així com la tornada als botons físics per facilitar la trucada a l'estil manual.

En aquest sentit els fabricants saben que encara que la tecnologia avanci, aquesta ha de ser inclusiva amb totes les generacions de persones i la facilitat d’ús és una de les màximes que cal respectar si es vol aconseguir captivar l'atenció dels més grans per garantir la connexió entre generacions.

Font de referència: CadenaSer

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu