sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

TUR4all: la aplicació de turisme accessible de PREDIF

La Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física (PREDIF) presenta l'aplicación de turismo accesible per a mòbil: TUR4all. El projecte compta amb  el suport de la Fundació Vodafone Espanya i el Real Patronato Sobre Discapacidad. Es tracta d’una eina totalment gratuïta i que està en constant ampliació i millora. Actualment compta amb una amplia llista d’espais i el seu número no deixa d’augmentar mes rere mes.

El funcionament de l’aplicació és molt fàcil i intuïtiu. L’usuari es descarrega l’aplicació mòbil gratuïta i, al entrar, pot escollir entre accedir al buscador intern o veure quins espais es troben prop d’ell (fins a un radi de 5 quilòmetres).   En ambdós casos, els resultats mostren el grau d’accessibilitat dels espais. De d’aquesta manera, si s’obre el perfil i s’emplenen els diferents camps (entre aquest, el tipus de discapacitat) els resultats seran molt més afins als interessos de l’usuari.

TUR4all suposa un gran avenç en el camp del turisme accessible. La clau del seu èxit rau en l’empatia que s’ha practicat al llarg de la seva realització, donant com a resultat una aplicació útil i oberta a tots els usuaris. Suposa una posta al dia tant en el camp de les noves tecnologies com en el de l’accessibilitat en tots els sentits.  

Podeu veure el vídeo de presentació de l’aplicació subtitulat a Youtube

Des de Válida sin barreres, col·laborador de PREDIF, animem a totes les persones a descarregar-se i provar l’aplicació. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu