sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Turisme accesible

Ja quasi ens trobem a l’estiu, i amb l’arribada d’aquests primers rajos de sol càlids és inevitable pensar en vacances. En vacances accesibles, és clar. Amb l’objectiu de sensibilitzar i millorar el sector turístic en matèria d’accessibilitat, la Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física (Predif) impartirà aquest any 8 cursos de Turisme accesible i atenció a clients amb discapacitat i amb necessitats diverses.

D’aquesta manera, es pretén contribuir a la normalització de l’oci i del turisme per a les persones amb diversitat funcional, i això passa pels destins turístics, allotjaments, recursos turístics, activitats d’oci, elements d’atenció al client amb discapacitat i amb necessitats diverses.

Aquests cursos van dirigits principalment a estudiants i professionals del sector turístic i tindran lloc a diferents ciutats del territori.

Entre d’altres aspectes i valors, el curs formarà a alumnes sobre com oferir als turistes o visitants una informació objectiva dels nivells d’accessibilitat del lloc o establiment, a organitzar activitats turístiques i culturals accesibles i també s’incidirà en com les noves tecnologies poden contribuir a millorar l’accessibilitat  del sector turístic així com l’autonomia de les persones amb discapacitat.

Interessant proposta.

Per a més informació: [email protected] i www.predif.org

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu