sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Turisme d'intercanvi

La vellesa no és sinònim de declivi. És l'etapa perfecta per viure noves experiències, ara més que mai a l'abast de totes aquelles persones d'avançada edat que viuen en residències.

Per incentivar una vida activa i plena de nous estímuls en la tercera edat neix Linkedage.com, una iniciativa pionera a nivell internacional per estimular l'intercanvi de places en residències de persones grans.

Com si es tractés d'un Erasmus, la plataforma Linkedage.com ofereix estades temporals en qualsevol residència d’altres països gràcies a un generador de reserves. D'aquesta manera, les persones majors es poden beneficiar d'una immensa quantitat de places lliures que hi ha en residències a nivell internacional, sobretot en llocs d'interès turístic, cultural o sanitari.

Ja no hi ha excusa perquè les persones majors amb dependència puguin gaudir de noves experiències en llocs allunyats del seu entorn quotidià, doncs en tot moment les seves necessitats seguiran estant ateses per professionals.

Válida sin barreras, sempre al costat de les persones d’avançada edat, vol sumar-se a aquesta iniciativa en benefici de millorar de la seva qualitat de vida.

Per un vellesa sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu