sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Turisme i accessibilitat: molt per fer

turisme i accesibilitat salvaescales

El 56% de les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat renuncia a anar-se de vacances perquè les destinacions, entorns i serveis durant el viatge no estan adaptats a les seves necessitats. A partir d'una enquesta realitzada a 500 persones, s'observa que la falta d'accessibilitat és la principal causa de frustració en aquest col·lectiu de persones, afectant de retruc al creixement del sector turístic.

No cal passar per alt que el mercat potencial del turisme accessible se situa en 5.968.261 ciutadans i que si es tingués en compte l'accessibilitat es podria recuperar 3.342.226 turistes que a dia d'avui es queden a casa.

L'oferta de turisme accessible a dia d'avui segueix sent insuficient i hi ha molt per fer, en benefici de les persones amb discapacitat, dels seus familiars i amics, i de la pròpia economia del sector, que podria crear nous llocs de treball relacionats amb el turisme accessible (serveis de transport, allotjament, restauració…). S'estima que l'adaptació de les destinacions i dels serveis dels trasllats generaria més de 100.000 noves ocupacions a l'any. Per tant, l'aposta pel turisme accessible és rendible per a l'economia i tot un dret fonamental dels ciutadans.

Per un món sense barreres!

Font: Hosteltur

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu