sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ulleres per escoltar...

Creen unes ulleres que permeten a les persones amb discapacitat visual identificar els obstacles de l'entorn i codifiquen la informació per fer-la entendible per a l'usuari.

Sota el lema “Visió a través de l'oïda”, aquestes ulleres identifiquen els objectes en 3D identificant la seva localització i profunditat de manera precisa i transmeten aquesta informació via so a través dels ossos del crani (àudio coclear). A més, és de molt fàcil ús.

Han estat creades per l'empresa espanyola Eyesynth que pretén revolucionar el mercat de les eines per a persones amb discapacitat visual.

Val a dir que, aquestes ulleres no retornen la visió però sí poden ajudar a les persones invidents que tinguin diferents graus de discapacitat visual.

Font: ElPaís

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu