sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ulleres perquè les persones cegues hi puguin veure

Fa ja uns vint anys, en la sèrie de “Star Trek la Nova Generació” un personatge portava un dispositiu bastant semblant a aquest invent que us presentarem. Però el futur que veiem sempre tan lluny, ja està aquí, i aquell embrió s'ha convertit en realitat amb les noves ulleres de realitat augmentada eSight3.

Esight3 neix amb la finalitat de facilitar la visió a les persones amb ceguesa legal, és a dir, aquelles que conservin un petit percentatge de visió. Ho aconsegueix gràcies a dues càmeres HD d'alta velocitat, que estan incorporades en la part frontal de les ulleres, i graven el que passa al món exterior. Aquestes imatges es projecten en dues pantalles OLED que l'usuari té davant dels ulls (com si portessin unes ulleres de realitat virtual).

Les ulleres permeten controlar el color, contrast, enfocament, lluentor, augment… Té un comandament de control remot i la seva bateria dura unes 6 hores.

Són petites i pesen poc, i a un 70% dels usuaris que les han provat els ha funcionat.

Les eSigh3 és la tercera generació d'aquestes ulleres per a cecs legals i presenta millores respecte els models anteriors, entre elles, una rebaixa de preu dels 15.000 dòlars als 10.000 (9.390 euros).

 

Font: unomasuno i EP

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu