sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un australià i una xilena, guanyadors del campionat de tenis en cadira de rodes de Quito

L’australià Keegan Oh-Chee i la xilena Macarena Cabrillana, han guanyat el torneig Futuro ITF Quito Open 2013, campionat de tenis en cadira de rodes que s’ha celebrat aquests dies a la capital equatoriana de Quito.

Oh-Chee va guanyar 7-5 i 7-5 al xilè Diego Pérez: “Va ser un gran partit i vaig donar el millor de mi, estic feliç pel títol”. L’australià, de 20 anys, va iniciar la seva carrera esportiva en fa 5. Actualment ocupa el lloc 40 de la ITF (Federació Internacional de Tenis).

Per la seva banda, Macarena Cabrillana va vèncer la seva compatriota María Paz Díaz per 6-1 i 7-5, tot revalidant el seu títol. Cabrillana, de 21 anys i 24a al ranquing ITF, afirma que “fa poc temps tot això era només un somni i ara que ja sumo nou títols és sens dubte quelcom molt gratificant per a mi”.

Felicitats nois. Seguiu superant-vos!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu