sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un e-reader que transforma tots els textos digitals en Braille

Queda poc més d'un mes per al Dia Internacional del Llibre. És la lectura accessible para tod@s? Amb BraiBook pot ser-ho!
BraiBook, és un i-reader que transforma els textos digitals en qualsevol idioma i format al codi Braille. D'aquesta manera, les persones amb discapacitat visual poden gaudir de la lectura i informar-se gràcies a la tecnologia en qualsevol lloc i lloc.
BraiBook és molt petit i fàcil de transportar, només té espai per a un únic caràcter en Braille i va reproduint una a una les lletres de cada paraula.
Per als usuaris amb discapacitat visual és molt útil ja que aquest dispositiu els permet llegir documents descarregats, horaris de autobus, emails –mitjançant connexió Bluetooth amb el telèfon mòbil-...etc.

BraiBook és un invent d'un jove enginyer català, Carlos Madolell, després de sensibilitzar-se i reflexionar sobre les barreres quotidianes amb les quals es troben les persones amb discapacitat visual, que a Espanya són més de 15.000 persones.

Aquest invent soluciona també un altre problema, econòmic, ja que els llibres disponibles en braille són escassos, cars i de difícil accés. Això implica que, les persones amb discapacitat tindran més accés a la lectura i podran incrementar el seu desenvolupament personal i professional.

El preu de BraiBook no superarà els 300 euros, que és un 90% més barat que altres lectors de Braille. Per poder introduir aquest i-reader al mercat, l'empresa necessita una ampliació de capital i passar dels 75.000 als 100.000 euros gràcies a una campanya de crowfounding.

Els inversors d'aquest dispositiu podran arribar a deduir-se fins a un 20% de la inversió de la quota íntegra estatal de l'IRPF, amb un màxim de 10.000 euros o 16.000 en cas de les persones que resideixin a Catalunya.

Bravo! Lectura sense barreres per tod@s!

 

Font: Discapnet

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu