sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un guant que redueix el tremolor de les mans dels afectats de Parkinson

A l'estat espanyol, hi ha més de 150.000 persones afectades de Parkinson, una malaltia que perjudica el sistema nerviós, a la zona que correspon a l'àrea de coordinar l'activitat, el to muscular i els moviments. El dia a dia dels afectats per aquest trastorn no és fàcil, ja que veuen com gradualment perden el control del seu cos. Per sort, sempre hi ha algú que té una nova idea per a millorar la qualitat de vida de les persones.

Aquest és el cas de Faii Ong un jove de 26 anys que ha inventat el GyroGlove, un guant que funciona amb un sistema de giroscopis, i que és capaç de reduir en un 90% els tremolors de la mà dels pacients de Parkinson.

Els giroscopis intenten mantenir-se estables i dempeus, per això, Ong va traslladar aquest sistema als guants. D'aquesta manera, resisteixen el moviment de la mà i amortigüen els tremolors dels malalts de Parkinson.

Gyroglove té un disseny senzill, dinàmic i ajustable, i és de molt fàcil ús: només hem d'activar la bateria. L'invent és tot un èxit, i segueixen treballant-hi per incloure-hi noves millores.

Com se li va ocórrer la idea? Quan Faii tenia 24 anys va cuidar a una dona de 103 que patia de Parkinson. Va compartir el seu dia a dia amb ella i va veure com de difícil era bregar amb les conseqüències del trastorn. Faii no sabia què fer per ajudar-la fins que, un parell d'anys més tard, després d'investigar diferents mecanismes, bandes elàstiques, sistemes hidràulics… Va inventar aquest guant “màgic” amb giroscopis.

¡Un 10 per aquesta solució tan Válida!

Podeu veure el vídeo sobre Gyroglove aquí.

 

Font: mediatrends

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu