sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un jove amb tetraplègia recuperarà la mobilitat a les dues mans

Un jove de 19 anys amb tetraplègia recuperarà la mobilitat a les dues mans. El pacient ha estat sotmès aquesta semana a una operació quirúrgica de transferències nervioses a l’Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo. La tècnica utilitzada en la intervenció és molt novedosa -s’ha desenvolupat al món en els últims dos anys- i consisteix a col·locar teixit nerviós als músculs que l’afectat té paralitzats, utilitzant altres nervis que són prescindibles.

El noi haurà d’esperar entre 7 i 10 mesos per veure els resultats. Cada vegada es troba més a prop el dia en què podrà tornar a prendre objectes amb les seves mans. Agafar el mòbil, el comandament de la televisió o subjectar-se a la cadira de rodes es convertiran altra vegada en accions simples i en una gran millora de la seva qualitat de vida.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu