sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un jove es construeix un braç articulat amb peces de Lego

braç articulat amb peces de Lego

El David va néixer amb una malformació en el braç dret que li ha impedit el desenvolupament complet de l’avantbraç i la mà. A causa d’aquesta malformació, ha decidit utilitzar l’enginy i les peces de Lego per desenvolupar una alternativa amb la qual pot agafar objectes i fer fins i tot flexions.

Des de petit li ha interessat la tecnologia, però ara podria deixar de ser un hobby per convertir-se en una vocació i professió. La realització de la seva pròtesi no va ser fàcil. Va decidir desmuntar un helicòpter que havia construït abans i ho va construir aprofitant la forma de la seva mà, que s'encaixava per complet amb la part interior del braç. D'aquesta forma i, a través d'un engranatge interior, el braç queda totalment fixat i quan el mou, la mà s'obre i es tanca, permetent agafar objectes lleugers. Amb molt esforç, enginy i constància crea així una pròtesi per poder ser més autònom amb el seu braç dret.

Després d'haver construït la seva pròpia pròtesi de braç articulat amb peces de Lego, ha decidit que li agradaria seguir amb els seus desenvolupaments tecnològics per així poder ajudar a persones que ho necessitin. A més, aquest repte l’ha motivat a feruna xerrada als alumnes de 1er d’ESO del seu centre escolar que ha deixat impressionats als alumnes que, asseguren, ha estat el millor ensenyament de vida.

Font: lavanguardia.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu