sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un nou concepte de residencia-llar per a persones grans

Idees fresques per a noves necessitats. Al 2020, la taxa d’envelliment arribarà al 22%, és per això que sorgeixen noves propostes amb la finalitat de garantir una millor qualitat de vida de les persones grans.

Un dels aspectes més traumàtics de la vellesa pot ser el canvi de passar de viure a casa seva a una residència. Amb l’objectiu de minimitzar aquest episodi, proposen una solució híbrida, més propera.

Es tracta d’un nou model d’atenció residencial format per petites unitats de convivència de 12 persones. Els residents tenen intimitat i individualitat: poden fer la compra, acudir-hi únicament a menjar, portar-hi els mobles, rebre els seus familiars o convidar el seu nét a dormir. D’aquesta manera es converteix en un espai obert, més atractiu i flexible, i que intenta enfortir els llaços de convivència i implicació entre els avis i àvies i les seves famílies.

El preu dels centres concertats és de 1.200-1.500 euros.

Actualment, al nostre país, aquesta experiència està liderada per la Comunitat de Castella i lleó, amb 9 residències d’aquest tipus. De moment, la valoració és molt positiva ja que consideren que és una bona oportunitat per a persones grans, famílies i territoris.

Endavant amb les noves propostes en benefici de tots.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu