sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un nou documental sobre Stephen Hawking al setembre

Stephen Hawking és un físic teòric, cosmòleg i divulgador científic britànic que ens explicarà més de la seva vida i de la seva malaltia en un nou documental titulat Hawking. Segons explica el diari The Sunday Times, està previst que s’estreni aquest mes de setembre.

Hawking pateix discapacitat des dels 21 anys, a conseqüència d’una esclerosi lateral amiotròfica. Una malaltia neurodegenerativa que afecta el control voluntari dels músculs. Encara que en un principi els doctors no li van augurar més de 2 o 3 anys de vida, Hawking segueix avui dia amb una alta activitat científica i pública.

Al documental també parlarà de la forta pneumònia que va obligar-lo a estar durant setmanes connectat a una màquina, dels seus dos matrimonis i de les seves il·lusions, com la de volar a l’espai amb Virgin Galactic, l’empresa de viatges a l’espai del milionari Richard Branson, que ja ha acceptat la seva sol·licitut per al primer vol.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu