sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un nou supermercat gestionat íntegrament per persones amb discapacitat

Segons les últimes dades del mes d'abril de 2017, hi ha més de 140.000 persones amb discapacitat en l'atur. Amb tal d'impulsar l'ocupació entre aquest col·lectiu, Caprabo i fundació AMPANS obriran un nou supermercat gestionat únicament per persones amb discapacitat.

Es tracta de “un projecte d'innovació social” que pretén obrir noves oportunitats per a persones amb discapacitat i visibiliza la diversitat de capacitats i les seves opcions professionals.

Aquest nou establiment donarà treball a 10 persones amb discapacitat, i l'objectiu és acompanyar i preparar les persones perquè puguin ocupar llocs similars en empreses de la comarca. Segons els seus impulsors, això significa un pas més en la diversificació laboral del seu centre especial d'ocupació, que compta amb un restaurant i un garden.

El nou supermercat és una franquícia i obrirà les portes durant l'últim trimestre de 2017 a Manresa.

AMPANS és una fundació dedicada a promoure l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en stuación de vulnerabilitat.

CAPRABO és una companyia espanyola de supemercados. Compta amb 350 establiments en les Comunitats de Catalunya, Madrid i Navarra.

 

Font: compromisorse.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu