sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un pas més cap a la inclusió

Creiem en ASPAYM-MADRID. En la seva missió. En la seva visió. En els seus valors. Per aquesta raó, des de Válida sin barreras posem el nostre granet de sorra a la seva causa.

ASPAYM-MADRID és la Asociación de Parapléjicos y Personas con Gran Discapacidad Física de la Comunitat de Madrid. És una entitat que té com a objectiu aconseguir la plena integració dels lesionats medul·lars i contribuir a la seva autonomia. Realitzen activitats, programes, accions i projectes molt variats, que garantitzen la igualtat de condicions d’aquest col·lectiu en camps com el del treball, la formació, l’oci, la cultura o la sanitat.

Válida sin barreras segueix així amb la seva política de responsabilitat corporativa, fidel als seus ideals d’aconseguir una societat sense barreres. Entre d’altres, aquest any col·laborem amb entitats i fundacions com el CERMI (Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad), el Grup Mifas i patrocinem el Postgrau Accessibilitat i Disseny per a Tots de la UIC.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu