sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un televisor parcialment accessible per a persones amb discapacitat visual

Les noves tecnologies avancen al servei de les nostres necessitats. Un bon exemple és un nou televisor parcialment accessible per a les persones cegues o amb discapacitat visual. Aquest permet saber en quin canal ens trobem quna engeguem l’aparell o quan manegem el comandament a distància gràcies a un sistema de síntesi de veu que verbalitza aquest tipus d’informació.

Es tracta de la gamma Viera de Panasonic que ha comptat amb l’assessorament de la ONCE, i ve equipada amb diferents opcions d’accessibilitat que fan la vida una mica més fàcil als usuaris cecs i/o persones d’edat avançada.

El sistema de síntesi de veu permet programar grabacions o configurar diferents perfils de preferències. Fins i tot, permet seleccionar un perfil o altre mitjançant reconeixement facial.

Com?

Es personalitzen les pantalles d’inici amb les preferències de cada usuari i, gràcies a una càmara Skype, reconeixen la cara de l’usuari i mostren la seva pantalla d’inici amb el seu perfil.

Felicitem les empreses que lluiten per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Un passet més!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu