sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un vehicle robot per a nens amb discapacitat

Creen un prototip de vehicle robot perquè els nens amb paràlisi cerebral i discapacitat física puguin desplaçar-se de manera més fàcil. Els inventors són dos joves estudiants de Disseny Industrial, José Aquino i Irene Cattebecke.

Voltie, que és així com han cridat al prototip, és un vehicle impulsat per motors elèctrics i va a una velocitat mitjana de cinc quilòmetres per hora. De fet, pot anar a major velocitat però està programada a aquest topall per anar al pas de la persona que acompanya al nen.

El vehicle adaptat compta amb sensors ultrasò que eviten el xoc amb altres objectes. Per accionar-lo es pot fer mitjançant una palanca que facilita la manipulació per part de les persones amb problemes de mobilitat a les mans i braços. Pel que fa al xassís, està fabricat amb fibra de vidre.
Està pensada per transportar a nens d'1 a 12 anys, però fins i tot podrien superar aquesta edat ja que la capacitat de càrrega és d'uns 60 quilos.

Encara que aquest invent es va fer ressò en la Biennal Iberoamericana realitzada a Madrid i ha tingut certa repercussió, de moment no hi ha fundació o entitat que mostri interès pel vehicle.

Mentrestant, els seus creadors, van treballant en idees per poder millorar el disseny original i presentar un nou prototip 2.0 que es pugui moure amb comandament de veu.

El primer prototip els va costar uns 4.000 dòlars.

Endavant nois!

Font: ultimahora.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu