sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un videojoc ajuda a les persones amb discapacitat a assimilar la informació externa i a orientar-se.

Aprendre a asimilar la informació d’un entorn desconegut o orientar-nos són dues de les habilitats reals que les persones amb discapacitat visual poden millorar jugant a aquest videojoc.

Es tracta d’AbEs (Audio-based Environment Simulator), una eina creada per un equip d’investigadors del Departament d’Oftamologia de Massachusetts de la Harvard Medical School. AbEs desenvolupa un mapa cognitiu espacial d’edificis desconeguts i llocs públics que serveixen d’escenari per al joc. Els usuaris han de cercar i localitzar una sèrie de joies que es troben repartides en un edifici; una tasca que es complica a causa de l’aparició d’uns “monstres-lladres” que roben les joies i les cambien de lloc.

Jugar-hi és senzill. Les persones amb discapacitat només necessiten un teclat i uns auriculars, a través dels quals poden rebre informació auditiva sobre l’entorn que els envolta i això els permet crear-se una imatge mental de l’edifici i situar-se. Quan el joc finalitza, AbEs avalua la capacitat dels jugadors d’orientar-se en l’immoble fictici.

Segons l’Organització Mundial de la Salut, al món hi ha quasi 285 milions de persones cegues en tot el món. Així doncs, endavant amb iniciatives d’aquest tipus.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu