sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una aplicació facilita a les persones grans moure's en transport públic.

Ajudar a les persones grans a moure's en transport públic. Aquest és l'objectiu de la nova aplicació que ha desenvolupat el centre de recerca Tecnalia. L'aplicació està programada per oferir la millor alternativa per a cada trajecte facilitant informació clara i senzilla a l’usuari.

L'aplicació, disponible per a smartphones i ordinadors, està ideada perquè l'usuari tan sols hagi d'indicar el punt de partida i el lloc de destinació. Ella mateixa i, de forma instantània, garantirà  la millor alternativa, amb tot tipus de detalls i indicacions precises sobre el transport públic, canvis de ruta, alternatives, etc.

A més, aquesta aplicació servirà d'assistent informatiu durant tot el trajecte, indicant quan ha de baixar-se del vehicle i adaptant el seu viatge al temps real. Així mateix, també facilita tot tipus d'indicacions perquè l'usuari eviti topar-se amb qualsevol barrera arquitectònica o obstacle que pugui dificultar el seu camí.

Aquest projecte, en fase de desenvolupament, ja s'ha provat amb éxito al País Basc, Finlàndia i Àustria, entre usuaris de 65 a 90 anys. Es té previst que l'aplicació final vegi la llum en 2015, perquè els ajuntaments, diputacions i entitats públiques puguin incorporar-la als seus serveis habituals.

Aplicacions intel·ligents, per a un món sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu