sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una aplicació perquè els malalts d’Alzheimer no oblidin

L’Alzheimer és una malaltia que, com un lladre picaresc, roba els records més recents de qui la pateixen. La tecnología intenta pal·liar els seus efectes i innova constantment per trobar una solució. És el cas d’una nova eina anomenada “Mis recuerdos”, desenvolupada per Indra.

Es tracta d’una aplicació per a tauletes electròniques de fàcil i senzill ús dirigida a malalts d’Alzheimer per ajudar-los a conservar els records. Els permet associar imatges, vídeos, textos o música a aquelles persones i llocs que són claus a la seva vida diària.

L’usuari accedeix als continguts de les seccions, presentades en forma de fitxa, amb un nom i una descripció. A més, tenen associades una sèrie d’imatges i vídeos que es poden reproduir directament a l’aplicació.

Per exemple: la fotografia de la filla d’un usuari, amb les seves dades personals, professionals... i l’enllaç a un vídeo on es veu a tota la família en una celebració.

“Mis recuerdos” té un altre avantatge: inclou un servei d’ajuda per a trucar o enviar un missatge a una persona de contacte, i també un altre servei per localització per a l’enviament automàtic de SMS si l’usuari surt del perímetre establert.

Acutalment es troba en fase de validació en casos reals.

Què us sembla?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu