sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una APP ajuda a la gent gran a realitzar determinades tasques que no poden fer per sí mateixos

Pujar la compra, sortir de casa, anar al bany, baixar o pujar les escales,... La tercera edat és una època bella però que requereix d'adaptació per part del major i de les seves persones cuidadores. De vegades, tasques aparentment senzillas poden resultar tota una odissea si vivim solos en situació de dependència o tenim mobilitat reduïda i/o discapacitat. Per sort, la tecnologia sempre juga a nostra favor: una aplicació que permet als majors demanar ajuda per realitzar determinades tasques guanya el 1r. premi en la final europea de emprendimiento social “Global Enterprise Project”.

Aquest projecte ha estat creada per SOSelder, una empresa formada per 8 estudiants del col·legi Bell-lloc de Girona. Els gironins van competir amb altres equips i propostes de França, Portugal i Eslovàquia, i ara, estan treballant amb una filial a Noruega per distribuir l'aplicació als països nòrdics de cara al proper octubre.

El jurat del concurs va valorar la capacitat del projecte de resoldre alguns dels desafiaments demogràfics de l'envelliment de la població a Europa. Més de 2.000 estudiants europeus han participat en el concurs, que a més, organitzava activitats paral·leles com a experiència empresarial pràctica, enquestes sobre globalització o un cas pràctic.

Font: Europa Press

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu