sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una cadira de rodes amb la que podràs introduir-te al vehicle sense ajuda!

Arriba una cadira de rodes que pretén revolucionar el mercat: Hovering StepRover.

Es tracta d'una cadira de rodes que pretén donar més independència a l'usuari i millorar la seva qualitat de vida. Perquè us feu una idea, la cadira facilita l'entrada en un cotxe, arribant a introduir-hi la persona en la seva totalitat, o permet aixecar o deixar al llit a l'usuari sense necessitat que hi intervinguin altres persones.

Aquesta cadira a més, pot ser usada com a llitera d'ambulància en cas d'emergència i, per encara no n'hi ha prou, puja i baixa escales sense problemes perquè té unes rodes pensades per a superar qualsevol obstacle.
Aquesta cadira de rodes tot terreny permet es pot conduir sobre neu, terrenys irregulars o sorra, i no té por a les altes velocitats ni a les superfícies inclinades.

On podem trobar-la?

De moment, l'empresa creadora, Argonault Corporation, ha destinat més de 2 milions d'euros al finançament inicial del projecte però necessiten més finançament per tirar-lo endavant. L'estan buscant a través de la plataforma Indiegoo.

Val la pena afegir que tota la tecnologia d'aquesta cadira ha estat dissenyada desde zero, basant-se en prototips.

Podeu veure el video aquí.

Endavant amb aquesta iniciativa capaç de millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat!

 

Font: 20minutos

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu