sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una cadira de rodes impresa en 3D a mida de cada usuari

Us imagineu poder imprimir una cadira de rodes feta a mida per a cada usuari? Gens més lluny de la realitat. El dissenyador Benjamin Hubert ha creat una cadira de rodes impresa en 3D i que s'adapta totalment a les necessitats de l'usuari amb discapacitat. Aquesta cadira es diu Go i està fabricada a partir de dades digitals que defineixen la geometria del sistema i que la fan que s'adapti com un guant a l'usuari. Aquestes dades es basen en paràmetres de pes, fesomia i discapacitat de la persona, i es converteixen en una espècie de mapa del cos. D'aquesta manera, es pot realitzar el model de cadira en 3D en uns escassos 15 dies. Aquest sistema, a més de garantir que la cadira es faci a mesura, permet a l'usuari personalitzar-la mitjançant una app. Així, pot escollir també com vol que siguin els altres elements que configuren la cadira: barres d'embranzida, parafangs… etc.

El seient està fabricat de plàstic i resina per poder esmorteir els cops i assegurar un millor centre de gravetat per a l'usuari. El sistema de Poliuretà Termoplàstic actua com a sistema de suspensió d'articulació actiu i millora el confort.
Les rodes estan fetes de fibra de carboni i les llandes són lleugeres perquè la cadira sigui lleugera i el moviment pugui ser àgil.
L'únic inconvenient que trobem a aquesta cadira és que encara està buscant finançament per poder comercialitzar-se.

Val la pena dir que Go té un disseny que trenca barreres, modern i elegant, lluny de l'estètica habitual i dels estigmes socials que pot generar una cadira de rodes convencional.

Font: mediatrends.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu