sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una “cadira de rodes” per a un petit peix

Una vegada més, l'accessibilitat trenca barreres. Un jove nord-americà ha desenvolupat un artilugi que ha permès a la seva mascota recuperar la mobilitat. No es tracta d'un gos, un gat o una tortuga. Aquest cas és que parlem d'un peix. 

Tot comença quan Derek, un noi nord-americà que treballa en un aquari de Texas, decideix ajudar al seu peix. Per un problema en la bufeta natatoria, l'animal no podia surar, impedint-li nedar. En tractar-se d'un problema sense solució, Derek va decidir buscar la seva pròpia solució.

Per a això va pensar a realitzar una “cadira de rodes” per a peixos que li permetés recuperar l'estabilitat. D'aquesta manera va aconseguir desenvolupar un sistema de tubs a manera de arnés i una petita boia que li permetés surar de nou. El mateix Derek ho va col·locar en el seu peix, ajustant la solució a la mesura del cos de l'animal. Gràcies a això, el peix ha aconseguit recuperar la mobilitat i l'autonomia. 

La història, difosa a través d'una coneguda youtuber, ha aconseguit commoure tota la xarxa i s'ha tornat viral. És un exemple de com l'amor pels animals fa que gens sembli impossible.

Font: Cuatro

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu