sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una cadira de rodes tot terreny

Us imagineu passejar amb la vostra cadira de rodes per camins rústics, neu o sorra? Això és possible gràcies a l’invent de Paolo Badano, un italià inconformista que des de fa 16 anys es mou en cadira de rodes a causa d’un accident.

Paolo ha inventat un vehicle per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat que trenca esquemes. S’anomena Genny 2.0, i és la primera cadira de rodes que garanteix l’accés als terrenys més difícils durant un temps considerable i amb un comportament satisfactori.

Genny 2.0 realitza moviments de rotació i avançament instantanis sense necessitat de nanses, acceleradors o frens. Gràcies a les seves dues rodes paral·leles i a un joc de sensors electrònics l’usuari fa avançar la cadira inclinant el seu cos cap endavant, i en redueix la velocitat portant el cos cap enrere. Inclou un manillar amb el que la persona amb discapacitat pot girar el vehicle sense fer operacions complicades. A més, és estèticament trencadora.

Baldano va treballar durant més de dos anys juntament amb enginyers de robòtica i dissenyadors de reconegut prestigi internacional per a crear aquest vehicle basat en la tecnologia Segway. Una màquina de la que en destaquen la seva seguretat i que permet una millora de la qualitat de vida de les persones amb poca mobilitat, així com un increment de l’autonomia en els seus desplaçaments.

Genny 2.0 es presenta aquests dies a diferents punts del territori nacional. En la recent presentació al Centro de Referencia Estatal de Autonomía Personal y Ayudas Técnicas (Ceapat) de Madrid, durant una jornada sobre “Superación personal: los límites los pones tú” Paolo va explicar la seva història personal. L’italià va afirmar que no el convencien els sistemes de mobilitat existents per a persones amb discapacitat ja que sempre els hi trobava alguna limitació i estèticament no eren del seu gust, així que va decidir buscar una solució. Una solució feta realitat.

Més informació a la seva pàgina web.

Video.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu