sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una de cada 500 persones a Espanya té parálisis cerebral

A l’estat espanyol, una de cada 500 persones té paràlisi cerebral. Tot i afectar 120.000 homes i dones, nens i nenes, aquesta discapacitat és molt desconeguda per la població general. Segons Jaume Maurí, president de la Confederació Aspace (que agrupa les principals entitats d’Atenció a la Paràlisis Cerebral a Espanya) “molta gent no sap que la paràlisi cerebral és una discapacitat que es manifesta de molt diverses formes a cada persona”. D’aquesta manera, hi ha una part del col·lectiu que depèn de terceres persones, ajudes tècniques o noves tecnologies, i un altre segment en el que la paràlisi passa totalment desapercebuda.

El 2 d'octubre s'ha commemorat el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, data que s'ha aprofitat per a plasmar aquesta realitat i donar a conèixer la diversitat d’aquest col·lectiu mitjançant una campanya informativa anomenada “Uno de 500”.

Aquesta iniciativa es divideix en dues parts. Una, formada per diverses peces audiovisuals realitzades per persones amb discapacitat, i una altra, dirigida als professionals del sector sanitari per tal de comunicar de manera òptima la notícia d’un bebè amb paràlisi cerebral als pares.

Una campanya plena de valors, per aprendre i comprendre una mica més aquella persona especial… Una entre cinc-cents.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu