sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una e-guia per a les persones amb discapacitat

La Universitat de Castilla la Mancha acaba de finalitzar, juntament amb la Cátedra Indra-Fundación Adecco de Tecnologías Accesibles, el desenvolupament d’una eina tecnològica que podria solucionar el problema que tenen moltes persones amb discapacitat: el de recórrer espais que no es coneixen.

El projecte Elcano és, doncs, una solució de guia intel·ligent per a persones amb algun tipus de discapacitat. L’objectiu d’aquesta eina és adequar-se a les necessitats concretes de cada persona, interpretant la informació de l’entorn per a donar una resposta a les dificultats de cada usuari.

El funcionament del Projecte Elcano és possible gràcies a una infraestructura de navegació formada per un servei intel·ligent d’informació de l’entorn, que es completa amb un sistema de posicionament multimodal amb tecnologies RFID, Wifi i càmares. Per aquest motiu, per a poder accedir a aquest servei és necessari un telèfon intel·ligent o bé una tablet.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu