sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Una experiència única: vol adaptat per a persones amb discapacitat

La Jornada de vol per a persones amb discapacitat pretén donar una oportunitat a les persones amb diversitat funcional per gaudir de l'experiència única de volar i poder gaudir dels paisatges des del més alt.

Aquesta jornada compta amb el suport de les associacions Sillas VoladorasTemyque, qui des que es va gestar la idea d'aquesta iniciativa porten realitzant diverses activitats de vol adaptat en diferents aeroclubs del país. Així mateix, “Vols per a Tothom” també compta amb la col·laboració de l'Institut Guttmann.

La Jornada de vol adaptat del proper 21 d'octubre serà el tercer projecte d'aquestes característiques que es realitzi a Europa i el primer en vol sense motor. Aquesta iniciativa comptarà amb vols a motor amb avionetes de tres places i pilot i amb vols sense motor individuals amb pilot. Tots els pilots són instructors. Quant a la participació, s'espera una afluència mínima de 100 participants.

Aquesta jornada és inclusiva i està oberta a tothom, tant per a persones amb discapacitat i sense ella. L'objectiu és gaudir d'una experiència inoblidable des de l'aire.

Inscripcions obertes a volsperatothom.cat. ¿T'hi apuntes?

Des de Válida sin barreras donem suport a totes aquestes iniciatives, doncs, tal i com argumenta en Xavier Sargatal, un dels responsables de l'associació "Vols per a Tothom": << A dalt, no hi ha diferències, desapareix la discapacitat>>.

Font: Diari de la Discapacitat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu